Klinik

<< Klik for at se indhold >>

Klinik

Fanen Klinik rummer indstillinger, som gælder for hele klinikken.

 

Generelle indstillinger


Opret link på sundhed.dk: Denne indstilling styrer, om der skal oprettes en link til aftalebogen.dk og emailkonsultation.dk på sundhed.dk.

 

Hjemmeside: Her angives klinikkens webadresse, så der oprettes en genvej dertil fra aftalebogen.dk og emailkonsultation.dk. Webadressen vises når patienten er logget ind på én af de to sider, såfremt patienten er tilknyttet klinikken.

 

Online patientoprettelse:

Alle kan oprette en bruger på aftalebogen.dk og emailkonsultation.dk. Samme bruger anvendes til at logge ind på begge sider.

Dog kan klinikken bestemme, hvorvidt en person selv kan knytte deres bruger til klinikken, og dermed anvende klinikkens e-service, samt om lægen skal godkende tilknytningen. Der er følgende muligheder:

Ingen online selv-oprettelse

Ved oprettelse vil patienten se en besked om, at de ikke selv kan tilknytte sig klinikken. I stedet skal klinikken stå for at tilknytte patienten. Det gøres ved at åbne patientens journal i EG WinPLC og klikke på <Tildel kodeord> under E-services i funktionsmenuen. Herved åbner en administrationsside med mulighed for at klikke på <Tilknyt klinik>. Bemærk, at patienten helst skal have oprettet en bruger i forvejen - ellers kan klinikken også, ved tildeling af kodeord, oprette en bruger til patienten. Bemærk også, at denne indstilling er administrativ tung for klinikken, og kan opleves mindre brugervenlig for patienterne.

Online selv-oprettelse med læge-godkendelse

Patienten kan anmode om at blive tilknyttet klinikken ved oprettelse. Her får lægen en besked i Kommunikationsstatus under E-mailtilmeldinger med mulighed for at sende et aktiveringslink til patienten.

Online selv-oprettelse uden læge-godkendelse

Patienten kan selv tilknytte sig klinikken ved oprettelse, og vil automatisk få tilsendt et aktiveringslink til at bekræfte tilknytningen. Lægen får ingen besked om at patienten er tilknyttet klinikken på e-service.

 

Info: Teksten, der skrives her, vises som en fast informationsboks på klinikforsiden af emailkonsultation.dk og aftalebogen.dk. Se eksempel nedenfor.

Aftalebogen infotekst eksempel

 

Standardsvar:

Teksterne, der skrives her, benyttes som autosvar, såfremt behandlere ikke har angivet egne autosvar på fanen Behandlere. Autosvaret sendes automatisk pr. e-mail til patienten, når patienten hhv. sender en e-mailkonsultation til behandleren, bestiller en tid hos behandleren og anmoder om receptfornyelse hos behandleren.

 

Indstillinger for online tidsbestilling og konsultation


Book kun efter 'Første ledige tid':

Hvis dette markeres, har patienten ikke mulighed for selv at vælge behandler, men skal blot vælge konsultationstype, hvorefter de første ledige tider hos alle behandlere, som udfører konsultationstypen, vises. Hvis patienten både skal kunne vælge en specifik behandler og få præsenteret tider for den første ledige behandler, skal feltet ikke markeres.

 

Book kun efter konsultationstype:

Hvis dette markeres, skal patienten først vælge konsultationstype, og vil herefter blive præsenteret for ledige datoer, hvor konsultationstypen udføres. Når der vælges en dato, vises ledige tidspunkter inklusiv hvilken behandler, der vil udføre konsultationstypen på tidspunktet.

I Aftalekalenderens indstillinger tilpasses de forskellige konsultationstyper, som kan vælges på aftalebogen.dk. Læs hvordan i afsnittet Online - konsultationstyper.

 

Auto-opret aftaler: Denne indstilling styrer, om en aftale automatisk skal oprettes i Aftalekalenderen, når patienten booker tiden på aftalebogen.dk.

 

Maks. længde på e-kons: Her angives maksimal længde på e-kons beskeder fra patienten (i antal karakterer).

 

Tillad modtagelse af stambillede: Denne indstilling styrer, om patienten kan uploade et stambillede på emailkonsultation.dk.

 

Specifikke indstillinger for Min Læge app


Aktiver onlinebooking: Denne indstilling styrer, om patienten kan booke aftaler online via Min Læge appen.

 

Tillad kommentar til booking: Denne indstilling styrer, om patienten kan tilføje kommentarer ved booking af en aftale i Min Læge appen.

 

Maks. længde på kommentar: Her angives maksimal længde på kommentarer fra patienten via Min Læge appen (i antal karakterer).

 

Besked/Info: Teksten, der skrives her, vises for patienten i forbindelse med tidsbestilling i Min Læge appen.