Ferie

<< Klik for at se indhold >>

Ferie

Fanen Ferie rummer indstillinger for Patientportalen, når klinikken holder ferielukket.

 

Aktiver ferie-tilstand


Der kan aktiveres ferie-tilstand for klinikkens Patientportal.

Opsætningen gælder for hele klinikken.

 

Her kan der skrives en feriebesked, som bliver vist på klinikkens Patientportal, når patienten er logget ind, og når ferie-tilstanden er aktiveret.

 

Der kan også deaktiveres e-mailkonsultation og/eller receptfornyelse via Patientportalen. Det vil sige, at patienterne ikke vil kunne skrive til klinikken og/eller anmode om receptfornyelse via Patientportalen, når ferie-tilstanden er aktiveret.

Bemærk! Selvom e-mailkonsultation og receptfornyelser er deaktiveret for Patientportalen, kan der stadig komme e-mailkonsultationer og receptfornyelser andre steder fra, bl.a. Min Læge appen og Medicinkortet appen. Derfor anbefales det også at læse afsnittet 'Hvad slår igennem hvor?' i kapitlet Ferielukket i klinikken.

 

Nedenstående billeder viser et eksempel på en feriebesked, som er angivet i Patientkommunikation og hvordan den ser ud på Patientportalen.

 

Patientkommunikation - ferie

 

Patientportal - feriebesked  

 

Hvis patienten forsøger at skrive en ny e-mailkonsultation, men denne funktion er deaktiveret af klinikken i forbindelse med ferien, vises information om dette. Se eksemplet nedenfor.

 

Patientportal - feriebesked funktion deaktiveret

 

Bemærk, at ferie-tilstand skal deaktiveres manuelt igen.