Opgaverekvisitioner

<< Klik for at se indhold >>

Opgaverekvisitioner

Mappen "Opgaverekvisition" i Kommunikationsstatus indeholder automatisk genererede opgaver fra Forløbsplaner på oprettelse af henvisninger til kommunal forebyggelse.

 

Opgaver fra Forløbsplaner


Ved udfyldelse af patientens Forløbsplan kan der sættes en markering, hvis det vurderes, at patienten bør henvises til et kommunalt forebyggelses-/rehabiliteringstilbud.

 

Når denne markering er sat, bliver der sendt en opgaverekvisition på patienten, som placeres til mappen 'Opgaverekvisition' i Kommunikationsstatus.

 

Ved dobbeltklik på beskeden/opgaven eller klik på <Vis>, påbegyndes der automatisk oprettelse af en dynamisk henvisning af typen kommunepakke. Der skal herefter vælges pakke, og henvisningen skal udfyldes med relevante informationer samt henvisningsdiagnose. Der bliver automatisk indsat tekst fra opgaverekvisitionen i anamnesefeltet.

 

Når henvisningen er oprettet, bliver opgaverekvisitionen markeret som afsendt og automatisk flyttet til mappen 'Henvisninger (udgående)' i Kommunikationsstatus. Hvis henvisningen er oprettet af en sekretær, vil den blive lagt til godkendelse hos en læge, før den sendes, som sædvanligt.

 

En opgaverekvisition kan godt afvises. Dette gøres ved at slette opgaverekvisitionen i Kommunikationsmodulet. Den bliver herefter markeret som annulleret, og der sendes automatisk en status til Forløbsplaner herom.

 

Kommunikationsstatus - Opgaverekvisition